top of page

"You don't build the business - you build people - and then people build the business."

Amplitieve mens- en organisatieontwikkeling

Het fundament van mijn werkwijze ligt in een integrale en amplitieve benadering van mensen in een organisatie. 

Integraal omdat ik altijd werk vanuit de organisatiecontext en de mens in de organisatie als meest waardevolle kapitaal. 

Amplitief omdat ik uit ga van een positieve veranderfilosofie met bottum-up aanpak en waarderend onderzoek als belangrijkste uitgangspunten. (meer over amplitie.)

Verder neem ik in mijn rugzak meer dan 20 jaar praktijkervaring mee, kennis van het MKB, ervaring als adviseur en coach en vaardigheid in een aantal specifieke tools, zoals wandelcoaching, de TMA methode voor Talent- en motivatie analyse, de Baarda methode voor organisatie-inrichting en functiewaardering en de CSR methode. Behalve gediplomeerd Personeel en Organisatiekundige ben ik opgeleid tot Amplitiedeskundige. 

Samenwerken?

Wanneer je mij contacteert voor een offerte, opdracht of kennis making, plannen we altijd eerst een kennismaking. Dit kan persoonlijk (met koffie, fijn :-)), of via teams (snel en praktisch). 

Behalve kennis maken praten we tijdens die eerste afspraak over jouw vraag en behoefte. Ook vertel ik je wat meer over mijn werkwijze. Als het klikt en we hebben beiden vertrouwen in een samenwerking, maak ik een offerte voor je die past bij je vraagstuk. Ik werk vaak met een projectprijs of op uurbasis. 

Spetterde verf
plaatjes .png
plaatjes thuiswerkbingo - page 6.png

Kennismaken? maak direct een afspraak via 06-19452576 of elise@humanbusinesscare.nl.

bottom of page