"You don't build
a business -
you build people -
and then people
build the business."

Zig Ziglar

20210118_145441.jpg

Het is tijd

 

Tijd om vol te focussen op je bedrijf. Op wat ertoe doet. Voor jou en je klanten. Tijd om de groei van je bedrijf door te zetten. En om een steeds interessantere werkgever te worden. 

Tijd voor meer grip op het eigenaarschap, de kwaliteit en het talent van je medewerkers. En om je HR zaken professioneel op orde te krijgen. Tijd om op jouw eigenwijze manier te ondernemen met personeel. Het is tijd voor Human Business Care. 

 

Met strategische denkkracht en een praktische aanpak helpen wij je aan eigenwijze manieren om menselijk kapitaal in te zetten, te laten groeien en vol plezier te laten werken aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Effectieve bedrijfsstructuur  HR strategie

Operationele plannen Werkbare HR Tools

HR infrastructuur Optimalisering HR uitvoering

Identificeren, waarderen, stimuleren

van talent, leiderschap en eigenaarschap.

Spetterde verf

Mensen je belangrijkste kapitaal? Zet hen als speerpunt op je agenda.

Met jouw mensen als speerpunt op je ondernemersagenda voorkom je een hoop gedoe. Omdat je werkt vanuit een plan krijg je houvast en richting bij het maken van strategische keuzes. En dat helpt je de juiste mensen met de juiste skills te kiezen en hen echt in te zetten vanuit hun toegevoegde waarde. 

Onze visie: de basis voor een gezonde bedrijfsvoering begint met focus op zowel business (prestaties en resultaten) als focus op mensen (talent, passie en betrokkenheid).

Daarom bij ons geen standaard HR aanpak. Wij benaderen HR als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Jouw bedrijfsvoering. We zetten in op wendbaarheid, daadkracht en innovatiekracht voor toekomstbestendige groei. En we ontwerpen eenvoudige en praktische tools om te realiseren wat nodig is. Zonder gedoe. ​
 

 

Klanten &
Partnerships

Onze klanten zijn stuk voor stuk ambitieuze en slimme ondernemers die weten dat hun bedrijf alleen kan groeien als de mensen in het bedrijf groeien. Dat gaat niet zomaar. Dat vraagt om een stevig fundament van strategie, structuur en skills. Ook zijn ze een tikje eigenwijs, want ze doen de zaken graag op hun manier. Net als wij.

 

De meeste van onze klanten hebben een maatwerk- of kennisintensief bedrijf, bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening, zorg of techniek. Bekijk hieronder een aantal van onze klanten en partners sinds de oprichting in 2020 . ​

recruitment
ZENDKRACHT

ict/ erp
OPEN2BIZZ

supplementen
GREENPOWER

zorg & welzijn
CARE EXTRA

ict/cloud telefonie
DESTINY

deur- techniek
DOCO INTERNATIONAL

functiewaardering
FUWA CONSULT

metaal
ANTONIUS VESSELHEADS

zorg & welzijn
DE BEYARD

branding
CREAMY CONCEPTS