top of page

Hai!

Mijn naam is Elise Smits (1979). Samen met mijn kids woon ik in een klein dorpje in Limburg. In ons fijne huis kan ik me heerlijk terugtrekken met een boek, me te buiten gaan in creativiteit en lekker met de kids spelen, koken en leven. 

Ik heb een zwak voor chocolade, koffie (met suiker) en rode wijn. Ben gek op fruit, bloemen, dieren en alles wat groen is.

 

Ik houd enorm van afwisseling, zowel in mijn werk als met hobby's. Daarom past dit werk heel goed bij me. Het zorgt ervoor dat ik mijn talenten echt kan benutten. 

 

Mijn grootste kracht is misschien wel dat ik toegankelijk ben en snel in verbinding kom met een ander. Verder ben ik analytisch en (organisatie)sensitief, waardoor ik redelijk eenvoudig tot de kern van een vraagstuk in een organisatie kan doordringen. Hierdoor vind ik makkelijk aansluiting met mensen in alle lagen van een organisatie. 

Ik heb affiniteit met maken en met mensen en voel me daardoor goed thuis in zowel technische als zorgorganisaties. En omdat ik houd van korte lijnen en snel schakelen, werk ik het liefste in het MKB. 

Zien we elkaar snel?

elise_edited_edited.png
ampl_edited_edited.png
Elise (3).jpg
Pijl - page 1 (003)_edited.png
hr ondernemer.png
  • LinkedIn

Weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? 

bekijk de website of maak direct een afspraak via 06-19452576 of elise@humanbusinesscare.nl.

bottom of page