top of page
voeden groei.png

Samenwerkingspartners en Cocreatoren

De organisaties en hun medewerkers die ik ondersteun, zijn stuk voor stuk ambitieuze en slimme mensen die weten dat hun organisatie alleen kan groeien als de mensen in het bedrijf groeien.

 

Dat gaat niet zomaar. Dat vraagt om een stevig fundament van strategie, structuur en skills. Ook zijn ze een tikje eigenwijs, want ze doen de zaken graag op hun manier. De meeste van hen hebben een maatwerk- of kennisintensief bedrijf, bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening, zorg of techniek.

Ik werk regelmatig samen met Arthur Damoiseaux en Paul Thomassen van Meeer BV en Fuwa Consult. Verder voer ik sommige opdrachten uit namens Vandaag B.V. Overige doe ik direct op eigen titel vanuit Human Business Care.

Bekijk hieronder een aantal lopende en afgeronde projecten voor mijn klanten en partners. ​

Stichting Het Werkt

Tilburg

Zorg en welzijn

(lopend project)

De opdracht voor Stichting Het Werkt is nog in volle gang. Ik ben gestart met het opstellen van een HR strategie en uitgangspunten voor het HR beleid in lijn met de organisatiestrategie. De volgende stap is nu het vertalen van deze strategie naar een plan voor de praktijk. En uiteraard de implementatie daarvan. Verder ondersteun ik bij dagelijkse vraagstukken m.b.t. HR zaken. 

Spetterde verf

recruitment
ZENDKRACHT

ict/ erp
OPEN2BIZZ

supplementen
GREENPOWER

zorg & welzijn
CARE EXTRA

ict/cloud telefonie
DESTINY

metaal & techniek
ANTONIUS VESSELHEADS

functiewaardering
FUWA CONSULT

zorg & welzijn
DE BEYARD

branding
CREAMY CONCEPTS

deur- techniek
DOCO INTERNATIONAL

zorg & welzijn
St. HET WERKT

metaal & techniek
St. OOM

Spetterde verf
bottom of page