top of page
Spetterde verf

"Groeien betekent niet per se groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid."

Echte grootsheid begint met mensen op de agenda.

In het HR-werkveld richten we ons nog te veel op het voorkomen en oplossen van problemen. We zijn bang voor risico's, proberen ons menselijk kapitaal beheersmatig te laten functioneren en ontwikkelen.

 

Na meer dan 20 jaar ervaring in het vak van HR- en organisatieadvies zocht ik een manier die me in staat stelde om mensen en organisaties echt veerkrachtig en optimaal te laten functioneren. Dit vond ik in amplitie

 

Als organisatie kunnen we namelijk niet meer anticiperen op verandering. Verandering is tegenwoordig een constant gegeven als gevolg van o.a. doorlopende technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Dat maakt veerkrachtige, bevlogen en happy medewerkers in een organisatie belangrijker dan ooit. Zeker in sectoren waar krapte heerst, zoals techniek en zorg.

Bovendien is de betekenis van werk voor veel mensen veranderd. En wat medewerkers verwachten van een werkgever en een baan is veranderd. Ook zijn de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers veranderd. Veel mensen willen zinvol werk, werk dat voldoening geeft en waar ze hun talent kunnen gebruiken en kunnen ontwikkelen. En zij realiseren zich hun waarde voor en in een organisatie. 

Daarom is het creëren van een positieve en stimulerende werkomgeving waar lekker gewerkt kan worden en waar talenten en mogelijkheden ontdekt, ontwikkelt en benut worden essentieel voor continuïteit en groei (grootsheid). 

Daarom zet ik Mensen op de Agenda. Dat is mijn missie.

Daar worden ondernemers, bestuurders, managers en medewerkers blij van. En ik ook :-).

Bij deze en vergelijkbare vragen werk ik graag een tikkeltje buiten de muren van je werkomgeving. Aan de slag met een creatieve werkvorm of gestimuleerd door beweging en groen tijdens een klankbordsessie ontdekken we de mogelijkheden van jou, je medewerker, je team of je organisatie. 
Vervolgens gaan we samen aan de slag om deze mogelijkheden te benutten en verduurzamen.
Spetterde verf

"De basis voor een gezonde bedrijfsvoering begint met focus op zowel business (prestaties en resultaten) als focus op mensen (talent, passie en eigenaarschap), daarom werk ik vanuit een amplitieve en integrale benadering."

elise_edited_edited.png
HBC tools_edited_edited_edited.png

Meer weten? 

bekijk de website of maak direct een afspraak via 06-19452576 of elise@humanbusinesscare.nl.

bottom of page